Ο Γιώργος Χατζηαντωνίου στο Ισραήλ για τις εξετάσεις του EXPERT Previous item Μια νέα συνεργασία... Next item Το POWER LAB 22 στο Athens...

Δέκα εννέα Έλληνες υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές ταξίδεψαν στο Ισραήλ στις 14-19 Μαΐου 2019, προκειμένου να λάβουν μέρος στο ετήσιο Expert Camp, στο οποίο συναντώνται και προπονούνται μαζί σχεδόν όλοι οι υψηλόβαθμοι εκπαιδευτές της IKMF από όλον τον κόσμο, κάτω από την καθοδήγηση του Άβι Μογιάλ και όλης της ομάδας των Διεθνών Εκπαιδευτών (GIT) της IKMF.

Σκληρές ολοήμερες προπονήσεις, με συνεπακόλουθο τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης όλων, αλλά και ψυχαγωγία, βραδιές χαλαρής κουβεντούλας και ανταλλαγής εμπειριών με Expert από όλον τον κόσμο, συν μία ομαδική επίσκεψη στο Τελ Αβίβ, έκαναν το Expert Camp μία αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετείχαν σε αυτό. Πάνω απ’ όλα όμως, κανείς δεν θα ξεχάσει τα 100 συνεχόμενα σπάρινγκ, με 100 διαφορετικούς αντιπάλους, θεσμός ο οποίος έχει πλέον καθιερωθεί και κατακτήσει τις καρδιές όλων.

Αναλυτικά, η ελληνική αποστολή αποτελείτο από τους εξής εκπαιδευτές: Χρήστος Τζήκας, Δημήτριος Σταθάκοs, Χρήστος Στεργιάτος, Γιώργος Σιατίτσας, Δημήτρης Σκουρλής, Γιάννης Τσιλιβαράκος, Μάρθα Γαλιατσάτου, Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Δημόπουλος, Αλέξανδρος Κανάς, Γιώργος Χατζηαντωνίου, Στάθης Σταθόπουλος, Βασίλης Λύκος, Χρήστος Λύκος, Έντι Νταλίπι, Χρήστος Ακριτίδης,  Βαγγέλης Μαθιούδης, Βλάσσης Μπαχαρνίκος, Στάθης Χριστοδουλόπουλος

Την τελευταία ημέρα του Καμπ, διεξήχθησαν οι εξετάσεις επιπέδων, στις οποίες εξετάστηκαν και κατέκτησαν τον επόμενο βαθμό τους.

Τέλος, όλοι οι Έλληνες Expert επέστρεψαν στην Ελλάδα γεμάτοι νέες γνώσεις, εμπειρίες και ιδέες τις οποίες σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο για την εξέλιξη τη δική τους, των μαθητών τους και όλης της οικογένειας της IKMF Ελλάδος.